Stage: Stagiair Finance & Administration

Omschrijving

Wil jij stage lopen bij een snelgroeiende organisatie die gelooft in de behoefte aan persoonlijke aandacht? Een organisatie die groeit en waar geen dag hetzelfde is? Bij Van Straaten Post vinden wij het belangrijk om medewerkers veel te leren. Zo ook stagiaires! Om die reden is de afdeling Finance per direct op zoek naar een proactieve, zelfstandige en kritische derdejaars bedrijfseconomisch student.

 

Wat ga je doen?

Tijdens je stageperiode kom je op de afdeling Finance te werken. Je gaat meehelpen met de implementatie van ons nieuwe ERP systeem dat wij in 2018 uit gaan rollen. In deze periode kan je bijvoorbeeld samen met de projectleider een strategie bedenken hoe wij onze AO/IC in dit ERP-systeem onder gaan brengen, hoe de financiële rapportages eruit komen te zien of misschien bedenk jij wel een slimme manier om ons debiteurbeheer te optimaliseren.

 

Dit bieden wij jou.

  • Een stagevergoeding waar je blij van wordt;
  • Ruimte voor eigen initiatief;
  • Werken in een gezellig, jong en gemotiveerd team.

Waar kom je te werken binnen Van Straaten Post
Je stageopdracht valt onder verantwoordelijkheid van de afdeling Finance en de afdeling KAM (kwaliteit, arbo en milieu). Je stagebegeleider is werkzaam op de afdeling Finance. Deze afdeling bestaat uit 6 Fte. Deze afdeling houdt zich vooral bezig met de financiële administratie, zoals crediteuren- en debiteuren-beheer, facturatie en financiële rapportages. KAM bestaat uit 2 Fte. Deze afdeling houdt zich onder andere bezig met kwaliteitsmanagement en ISO-certificering en zal vooral als sparringpartner dienen.

Vereisten

Ben jij onze ideale kandidaat?

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die 4 of 5 dagen per week beschikbaar is voor een periode van minimaal 20 weken en gemotiveerd is om te leren! Ervaring met AO/IC en ERP-systemen zijn een pré. Verder ben je resultaatgericht, kan je goed plannen en organiseren en weet je door je communicatieve vaardigheden mensen te bewegen tot samenwerking. 


Bedrijfsomschrijving

Van Straaten Post is een snelgroeiende organisatie in de post (verwerking). Wij verzorgen het totale post en pakket van meer dan 3000 zakelijke klanten zoals bedrijven, ziekenhuizen, overheidsinstellingen, multinationals. Met inmiddels bijna 1200 medewerkers is Van Straaten Post een interessante
werkgever. Collegialiteit, korte lijnen en een open bedrijfscultuur kenmerken Van Straaten Post. 


Interesse?  

Reageer dan direct op deze leuke stage. Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met één van
onze collega’s van de afdeling Recruitment op 085 – 0290193.